Pages

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Sex and the City 2 Geliyor:)



"Kaliforniya, 17 Eylül 2009 – 2008 yazının hit film “Sex and the City”nin devam filmi “Sex and the City 2,”nin çekimleri New York City’de (başka nerede olabilirdi ki?) yapıldı. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ve Cynthia Nixon, dört iyi arkadaşı canlandırdıkları filmdeki rollerini tekrar üstlendiler. “Tekrar bu muhteşem ekiple bir arada olmak ve New York City’de film çekme ayrıcalığını yakalamak muhteşem bir ayrıcalık” diyen Sarah Jessica Parker; “Önümüzdeki birkaç ay içinde yaşayacağımız macera için sabırsızlanıyoruz” diye de ekledi.


Tabi ki, bu kadınların erkekleri de tekrar aramıza dönüyorlar; Bu devam filminde Mr. Big rolünde Chris Noth, Steve rolünde David Eigenberg, Harry rolünde Evan Handler, Smith rolünde Jason Lewis, Anthony rolünde Mario Canton ve Stanford Blatch rolünde Willie Garson tekrar karşımızda olacaklar.


Ayrıca, “Sex and the City 2” Tv dizisinin ve ilk sinema filminin yaratıcı ekibini de tekrar biraraya getiriyor. Michael Patrick King, bir kez daha senaryosunu da yazdığı filmi yönetiyor. Yönetmen King, “ İkon haline gelmiş bu muhteşem dört kadının hikayesine devam etme lüksüne sahip olmak muhteşem bir durum. İlk filmi sonuna kadar destekleyen, filmin ve dizinin hayranlarını eğlendirebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye belirtti.


King, John Melfi, Sarah Jessica Parker, ve Darren Star ile birlikte filmin yapımcıları arasında da yer alıyor. Yönetici yapımcılar ise; Toby Emmerich, Richard Brener ve Marcus Viscidi."



...Metropol kadınını günümüz şartlarıyla ele alan ve 2000lere damgasını vuran Sex and the City tam 6 yıl sürdü.Dizi öylesine tutuldu ve günümüz metropol kadınları için bir fenomen haline geldi ki, dizi bitiminden sonra da eski sezonların tekrar tekrar izlenmesi yapımcıları kapanan defteri tekrar açmaya itti.


Dizinin idol kadını , ilk anda farkedilen karizması ve kıskanılacak kadar güzel tarzıyla tüm kadınların taklit etmek konusunda yarıştığı Sarah Jessica Parker'ın da yapımcılığını üstlendiği ilk film 2008 yılında vizyona girdi.Senaryodan çok kıyafetlerin konuşulduğu ilk film gişede moda tutkunları ve Sarah J.P. hayranları :) sayesinde büyük bir başarı yakaladı.


Günümüz kadınlarının Sex and the City zaafları bu ölçüde olduğu sürece yapımcılar durmayacak anlaşılan, çünkü beklenen 2. film vizyona girmek için gün sayıyor.
Tıpkı 1. film gibi bu film de kıyafetleriyle adından çok söz ettirecek gibi ve 1. film gibi bu filmde de gardırobun başında yine
Patricia Field var.

Benimse müthiş heyecanla ve merakla beklediğim bu film için ilk yaptığım şey gala fotoğraflarına bakmak oldu:)Birbirinden güzel elbiseler içinde sanırım biraz torpilli bir hayranlıkla Sarah J. P.'ınki favorim.
Bilmem siz ne düşünürsünüz ?:)...














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder




Minik adamlarım

Yalnız...

Yükseliş*

Huzur

...

Balıkçı

"İstanbul"

"uzağa,daha uzağa..."

"Ufaklık"

"eski..."

"saklı..."

"Huzur"

"çocuk olmak"

"geride kalan..."

"mutluluk"

"bekleyiş"

"nostalji"